Избери услуга.

Провери цената.

Свържи се с нас.

услуги и цени

Прегледи

 

Профилактичният преглед включва цялостно преглеждане и снемане на пълен медицински и стоматологичен статус. По време на прегледа, лекарят изследва здравето на вашата уста, зъби, венци и език, и проверява стари пломби и зъбни възстановявания.

15 мин.         10 лв.

Пломби

 

Директните възстановявания (пломби, обтурации) се изработват незабавно в предварително почистен и подготвен кавитет в рамките на едно посещение. Те могат да бъдат направени от амалгама, глас-йономер, смолист-йономер, фотополимер или химиополимер.

60 мин.       50-70 лв.

Коронки

 

Коронките се изработват на зъби, които са счупени, износени или с разрушени от травма или кариес участъци. Могат да бъдат направени от цирконий, порцелан/керамика, метал или и двете. Циркониевите и керамичните корони са предпочитани заради здравината си.

2.30 ч.        от 180 лв.

Вадене на зъби

 

Един зъб може да бъде изваден по време на регулярен преглед или лекарят може да насрочи допълнително посещение. Важно е да споделите вашите опасения и предпочитания за успокоителни и обезболяващи средства. Най-добре е липсващият зъб да бъде заместен.

60 мин.       50-80 лв.

Бондинг

 

Бондингът е консервативен начин за възстановяване на леко отчупени, оцветени или ротирани зъби. По време на денталния бондинг бяла обтурация (пломба) се поставя на зъба за подобряване на външния му вид.

 

 

1.30 ч.        от 100 лв.

Избелване

 

Насрочете час за посещение и разберете дали избелващите процедури биха били ефективни. Предпочитаме и препоръчваме избелващи процедури в домашни условия чрез изработването на индивидуални шини.

2.20 ч.        от 280 лв.

“Искам да благодаря на Поли Филипова от СанОрал-София за това, че 12 години се грижи за здравето и блясъка на моите зъби, за вниманието и професионализма, с който върши своята работа, за желанието винаги да бъде отговорна и в полза на пациентите си. Благодаря ти, Поли.”

Симеон Александров,

фитнес инструктор

Зъбен камък

 

Почистването на зъбния камък е силно препоръчителна, а при някои пациенти и задължителна регулярна процедура, която води до подобряване на цялостната устна хигиена. Натрупванията от зъбен камък водят до ускоряване на парадонтита.

45 мин.        60-70 лв.

Кореново лечение

 

Напредналият кариес засяга пулпата (нерва) на зъба и той реагира с възпаление. Това е пулпит. В повечето случаи кореновото (ендодонтско) лечение е процедура, която предизвиква никакъв или малък дискомфорт, но запазва зъба ви. Изисква 1 до 3 посещения.

2.30 ч.        100-170 лв.

Мостове

 

Мостът е конструкция, която за възстановяване на липсващи зъби и издържа дълги години. Може да бъде изработен от злато, метални сплави, порцелан/керамика или комбинация от тези материали. Циментира се за съседните зъби, за да се постигне стабилност.

2.45 ч.       от 180 лв.

Протези

 

Протезите са естествено изглеждащи, подвижни заместители на зъбите. Съществуват два вида протези: цели (тотални) и частични. Ако искате да научите повече за протезите и дали те са правилният избор за вас моля насрочете час за посещение.

3 ч.        от 160 лв.

Фасети

 

Фасетите се използват, за да се коригират разстояния, оцветявания, криви и счупени зъби. Те са доста популярно решение, тъй като се получава много добра естетика. Представляват тънки, индивидуално изработени люспи, за да покрият предната част на зъбите.

2 ч.         от 400 лв.

Д-р Поли Филипова е нашият семеен стоматолог от дълги години. След като за пръв път отидох при нея не съм и помислял да ходя при друг специалист, а в това се убедиха и всички вкъщи. До момента не е имало случай, в който да сме останали недоволни или да се е налагала някаква корекция.

Свилен Кириловски,

спортен журналист

Силанизация (за деца)

 

Силантите се поставят върху фисурите (вдлъбнатините) на здрави зъби, обикновено в детска възраст. Целта е да се предотврати развитието на кариес на това място. Силантите издържат средно между 3 и 5 години, а често и по-дълго.

20 мин.          30 лв.

Цените са ориентировъчни и варират спрямо сложността на случая и вложените материали.

Някои от процедурите изискват повече от едно посещение, а посочените часове са общо за процедурата.