На гости на GC в Белгия

 

 

Това лято беше изпълнено с много професионални емоции, а най-приятната от тях беше обучението в белгийския град Льовен, организирано от водещата японска компания за стоматологични материали GC.

 

В "Санорал" вярваме, че обучението трябва да продължава цял живот и естествено редовното посещение на курсове за подобряване на квалификацията и запознаване с новостите е задължителна част от нашата работа.

 

 

В рамките на два дни в обучителния център на компанията край Брюксел с колеги от София, Пловдив и Русе имахме възможност да се започнаем с новостите в естетичното възстановяване на зъбите само с помощта на бондинг.

 

Защо това е важно? Най-вече ползата е за пациентите, защото благодарение на тези нови технологии се постига отлична естетика с минимално изпиляване на зъба. Тези техники позволяват зъбът да се щади в по-голяма степен и да се запази максимално неговата цялост.

 

Едно от предимствата на този курс беше, че теоретичната част вървеше ръка за ръка с практическата.

 

В обширната обучителна зала на кампуса на GC под ръководството на Дирк Гайе имахме възможност собственоръчно да изпробваме възможностите на техните материали и в частност най-новите им разработки на фотополимери.

 

В рамките на курса посетихме и университета в Льовен, който е един от водещите в Европа по отношение на стоматологичното обучение. Останахме впечатлени от невероятно високото ниво на оборудване и прекрасните възможности за обучение на младите колеги. Помечтахме си някога и в България базите на медицинските университети да бъдат винаги в крак с времето.

  

 

 

 

Please reload

Избрани

Новият ни сайт

08.05.2016

1/1
Please reload

Последни
Please reload

Архив
Please reload

Ключови думи
Please reload

Последвайте ни
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

© 2016 СанОрал. Всички права запазени