Честито на д-р Емилия Танева, вече Дамнянович!


Ако сте се чудили къде изчезнаха зъболекарите от „Санорал“ през юли, ето я причината - настъпи най-щастливият ден за тяхната дъщеря и сестра д-р Емилия Танева!

Третият стоматолог във фамилията, която основа и развива кабинетите „Санорал“, каза „да“ на дългогодишния си приятел Младен на великолепна сватбена церемония в Чикаго.

Д-р Танева е най-младият член на нашето зъболекарско семейство и преди няколко години избра да специализира ортодонтия в Университета на Чикаго. След като инвестира още три години в образованието си в САЩ, от 2014 г. тя е дипломиран ортодонт и асистент към университета.

След като успя да се реализира на професионалното поприще, дойде сладкият момент да създаде своето семейство. Д-р Весела Крушева и д-р Полина Филипова бяха сред десетките гости на церемонията в сръбската православна църква Възкресение Христово и тържеството в кафе „Бауер“ в парка Линкълн.

Честито на новото семейство Дамнянович! Пожелаваме им дълъг и щастлив семеен живот!

И естествено очакваме д-р Танева-Дамнянович в България, за да даде консултативен ортодонтски сеанс за пациентите на "Санорал".


Избрани
Последни
Архив
Ключови думи
Все още няма етикети.
Последвайте ни
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon