Честито на д-р Емилия Танева, вече Дамнянович!

 

 Ако сте се чудили къде изчезнаха зъболекарите от „Санорал“ през юли, ето я причината - настъпи най-щастливият ден за тяхната дъщеря и сестра д-р Емилия Танева!

 

Третият стоматолог във фамилията, която основа и развива кабинетите „Санорал“, каза „да“ на дългогодишния си приятел Младен на великолепна сватбена церемония в Чикаго.

 

Д-р Танева е най-младият член на нашето зъболекарско семейство и преди няколко години избра да специализира ортодонтия в Университета на Чикаго. След като инвестира още три години в образованието си в САЩ, от 2014 г. тя е дипломиран ортодонт и асистент към университета.

 

След като успя да се реализира на професионалното поприще, дойде сладкият момент да създаде своето семейство. Д-р Весела Крушева и д-р Полина Филипова бяха сред десетките гости на церемонията в сръбската православна църква Възкресение Христово и тържеството в кафе „Бауер“ в парка Линкълн.

 

Честито на новото семейство Дамнянович! Пожелаваме им дълъг и щастлив семеен живот!

 

И естествено очакваме д-р Танева-Дамнянович в България, за да даде консултативен ортодонтски сеанс за пациентите на "Санорал".

 

 

Please reload

Избрани

Новият ни сайт

08.05.2016

1/1
Please reload

Последни
Please reload

Архив
Please reload

Ключови думи
Please reload

Последвайте ни
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

© 2016 СанОрал. Всички права запазени